Чеснова супа
Лора и Стоян
![]() |
3 стръка праз магданоз копър 1 ч. ч. кисело мляко 2 картофа 2 кубчета пилешки бульон краве масло целина 250 г гъби 1 жълтък |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Като я пробвам ще коментирам
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...