Пармиджана
Лора и Стоян
![]() |
400 г замразена царевица 1 морков 1 глава лук 1 скилидка чесън 150 мл готварска сметана 2 с. л. олио 3 стръка копър сол и черен пипер на вкус тортила чипс за гарниране |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2017 Тази супа стана толкова вкусна, че си я изядох почти цялата сама. Колкото повече време минаваше, толкова по-малко оставаше за мъжа и децата. Ако се бяха забавили още малко, щях да им кажа, че е имало много вкусна супа. :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 Стана чудесна. Очарована съм!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Мерси за съвета!Успех на предаването!:))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Може да я разредиш, но не прекалявай :) Ако се прекали с водата, вкусът няма да е така наситен.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тази супичка си я приготвих и много ми хареса- с тортиля имаше страхотен мексикански вкус! Не съм сигурна за гъстотата й-моята беше доста гъста-почти като пюре. По-рядка пак ли ще е вкусна? Всичко най и успех!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...