Супа от тиква със зрял фасул
Лора и Стоян
![]() |
1 глава целина 3-4 щипки червен пипер 1/2 ч. л. сух копър 2-3 с. л. орехови ядки 2 филийки хляб прясна мащерка за декорация черен пипер и сол на вкус 1 ч. л. краве масло (20 г) 2 с. л. зехтин 1 в. ч. бяло вино 100 мл готварска сметана 1 кубче пилешки бульон 1 картоф 1/2 глава лук зехтин за намасляване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...