Супа от земни ябълки с печени пилешки бутчета
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2013 Супата е спревъзходен вкус - не толкова наситен аромат от целиная облагороден с вкуса на печения чесън. Не съм очаквала, че от тези обикновенни продуктия ще се получи тази красота.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2013 Стори ми се твърде семпла супичката, като започнах да я готвя, а и нямах достатъчно целина сякаш, затова добавих и 3-4 картофа. Използвах лук вместо праз и освен това добавих сол и малко черен пипер, но иначе се придържах към рецептата и не я овкусих с повече от индийското орехче. Резулата много ми хареса, макар и да имах малки съмнения!
Досега не бях правила чесънът по такъв начин - аз го изпекох във фолио, - из цялата къща се носеше аромата и поканената гостенка беше очарована от него, а в последствие и от вкуса на супчиката!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2013 Стана много вкусна и за много кратко време!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2013 Аз сложих прясно мляко и 2 картовчета, получи се чудесно и много ароматно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.11.2013 Вероника, радваме се, че рецептата ти харесва :) Щом ти допада вкуса на целината, можеш да опиташ Супа от целина със сметана и бекон и Крем супа от целина и праз.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...