Крем супа от червена леща с чоризо
Лора и Стоян
300 г кестени 150 г кафяви печурки 80 г перлен ечемик 10 г сушени манатарки 1,2 л зеленчуков бульон 60 мл зехтин 2 скилидки чесън 1 стрък стеблена целина 1 глава лук 1 морков 2 стръка салвия 1 с. л. доматен концентрат 1 с. л. брашно сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2020 Невероятно вкусно! Сложих 15 гр сушени манатарки и повече кестени (около 400 гр), предполагам, че заради кестените се сгъсти, така че по-скоро се получи като манджичка, отколкото като супа, но въпреки това стана страхотно.
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...