Супа "Чорисо"
Лора и Стоян
![]() |
300 г свински бут с кост 1 ч. л. олио 1 с. л. соев сос 1 яйце 3-4 листа целина 1/2 с. л. сол 2 с. л. соев сос 7-6 зърна черен пипер 30 г соеви кълнове 50 г фиде 2 резена компот ананас 1 стрък праз 1 ч. л. нишесте |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...