тутманик със сръбска наденица
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2017 Хубаво стана месото. Малко сухо, но може би защото използвах бут.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2016 Много вкусно, картофите ги приготвих без лимона и пак станаха страхотни
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2015 Червеният ми пипер беше сладък ... нямах и не можах да намеря ябълков оцет ... мариновах за 6 часа,но месото беше по-малко ... получи се много ароматно и крехко ...
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 Наистина се получи много добре. Ароматно и вкусно месо. Единствено силно редуцирах, почти елиминирах оцета. Картофената салата също ми хареса. Почти същата е каквато правя традиционно, но липсата на лук и маслините Каламата променят коренно нещата.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2014 Много добре се получи,може би следващият път малко ще намаля оцета.Но като цяло стана много хубаво.
|
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...
Следим темата за навлизането на роботите в живота ни с нескрито любопитство. И докато се...