Рибена яхния
Лора и Стоян
4 свински котлета с кост 2 с. л. олио 3 с. л. краве масло 1 глава лук 1 червена чушка 3 стръка селъри 4 стръка зелен лук 3 скилидки чесън 2 стръка мащерка 2 с. л. брашно 500 мл пилешки бульон 100 мл течна животинска сметана (прясно мляко) сол и черен пипер на вкус |
10. |
Изпрати
лично съобщение |
30.06.2016 Аз направих двойна порция с плешка и всички много го харесаха☺
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2015 Уникално !!!!!!!!
И накрая за последните минутки на готвене сложих пушено топено сирене от горе да се разтопи и маѝкоооооо......
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2015 Получи се добре.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.07.2014 ммм вкусно
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2014 Много вкусно стана! Сосът е страхотен!
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...