Пилешки бутчета с арпаджик и зеленчуци
Лора и Стоян
![]() |
200 г свинско бонфиле 2 чери доматчета 1 стрък червен босилек 3 печени кестена захар за карамелизиране мазнина за тигана 3 орехови ядки 3 сини сливи пипер меланж за овкусяване зехтин за овкусяване 2 картофа (сварени) 1 консерва кестени мазнина за тигана счукан кориандър на вкус сос „Демиглас“ на прах на вкус пипер меланж на вкус редукция от балсамов оцет |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...