Свинско книжен кебап по китайски

Дата: 27.02.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г свински бут без кост
1/4 ч. л. сусамово олио
1 ч. л. винен оцет
2 ч. л. пудра захар
2 с. л. соев сос
1 ч. ч. олио за пържене
2 клонки прясна целина
1 шепа соеви кълнове
1 лист китайско зеле
2 резена пресен джинджифил
2 резена бяла ряпа
1/2 морков
1/2 зелена чушка
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско книжен кебап по китайскиМесото се нарязва на тънки ивици и се поставя в купа. Добавят се продуктите за маринатата, омесва се добре и се оставя да престои поне 30 минути.
2
Свинско книжен кебап по китайски 2Морковът, чушката, ряпата и китайското зеле се нарязват на тънки ивици, джинджифилът и целината се нарязват наситно.
3
Свинско книжен кебап по китайски 3Хартия за печене се нарязва на квадрати със страна 18-20 см. Във всеки се поставя по малко от месото, нарязани на ивици зеленчуци, соеви кълнове, джинджифил и целина. Квадратите се завиват като пликове и се оформят пакетчета.
4
Свинско книжен кебап по китайски 4Пакетчетата се поставят в сгорещеното в уок олио и се пържат 3-5 минути, като периодично се поливат с горещо олио. След това се разрязват по диагонал отгоре, разтварят се и се поднасят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта