Рибена шакшука
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.08.2021 Много ми хареса как се получи. Ябълките не се усещаха достатъчно за моя вкус. Сосът много ми допадна. Тази рецепта определено влиза в списъка ми с любими :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2017 Ето още една снимка
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2017 Уникално вкусно се получи, макар че неможах да си намеря свмена от копър и ползвах микс семена от сусам,чия и лимец.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...