Руло от патладжани с кисели краставички
Лора и Стоян
600 г филе от риба (хек) бял пипер и сол на вкус 250 мл бяло вино 100 мл зехтин кората от 1 портокал, 1 лайм и 1 лимон сокът от 1 лимон бял пипер и сол на вкус 100 г майонеза 100 г заквасена сметана 3-4 стръка магданоз 1 ч. л. горчица 3-4 стръка копър 3-4 стръка магданоз 100 г майонеза 100 г заквасена сметана 30 г горчица 2 филии черен хляб 1 краставица 1 глава лук 1 морков 1 портокал 1 лайм 3-4 стръка лук 1 щипка куркума |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...