Миш-маш в точени кори
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2018 На мен ми се стори малко .. "посен" този ориз в масло, за това му сложих малко подправки, за да има вкус.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2017 Единственият недостатък на тази рецепта е,че накрая стават САМО две порции :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2016 :)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2016 Много вкусно! :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2016 :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...