Салата с киноа
Лора и Стоян
![]() |
200-250 г пилешки гърди 1 скилидка чесън 1 1/2 ч. ч. зеле 1 ч. ч. червено зеле 1 ч. ч. моркови 1/4 ч. ч. зелен лук 1 с. л. зехтин 1/2 лайм сол и черен пипер на вкус | за дресинга: 1 с. л. соев сос 1 с. л. оризов оцет 1 с. л. захар 1/2 с. л. зехтин 2 скилидки чесън 1/2 люта чушка |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...