Тиквена супа с вурстчета

Източник: Бон Апети
Дата: 31.10.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
700 г тиква
200 г вурстчета
100 г готварска сметана
50 г масло
1/2 глава лук
1 кубче пилешки бульон
1 ч. л. сушена мащерка


Начин на приготвяне:
1
Тиквена супа с вурстчета
Тиквата се обелва и се нарязва на малки парчета. Лукът се нарязва наситно.
2
Тиквена супа с вурстчета 2
Маслото се разтопява и в него се запържват вурстчетата. Щом се зачервят, се изваждат и в същата мазнина за 1 минута се запържва наситненият лук.
3
Тиквена супа с вурстчета 3
След това се добавя нарязаната тиква, налива се гореща вода (колкото да покрие тиквата) и се стрива кубчето пилешки бульон. Ври 15-20 минути. Ароматизира се с мащерка.
4
Тиквена супа с вурстчета 4
Супата се пюрира и се застройва с разбитата с малко вода сметана. При сервиране в центъра на всяка порция се подреждат нарязани на колелца вурстчета.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

07.11.2013
Супичката е превъзходна
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


177 ДУШИ ОНЛАЙН
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
Бон Апети коментира рецептата Телешко на тиган
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: