Торта с пандишпанов блат, крем „Ванилия“ и ягоди
Лора и Стоян
![]() |
12 яйца 500 г захар 1 кг сирене “Маскарпоне” 4 кафета “Еспресо” 400 г бишкоти 100 мл амарето какао за поръсване |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2014 Лесно и вкусно - определено става любим десерт!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2013 Изкушение на небцето наистина!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Аз добавям и белтъците разбити на сняг към крема, винаги има перфектен резултат.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...