Торта с пандишпанов блат, крем „Ванилия“ и ягоди
Лора и Стоян
![]() |
12 яйца 500 г захар 1 кг сирене “Маскарпоне” 4 кафета “Еспресо” 400 г бишкоти 100 мл амарето какао за поръсване |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2014 Лесно и вкусно - определено става любим десерт!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2013 Изкушение на небцето наистина!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Аз добавям и белтъците разбити на сняг към крема, винаги има перфектен резултат.
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...