Торта с пандишпанов блат, крем „Ванилия“ и ягоди
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2014 Лесно и вкусно - определено става любим десерт!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2013 Изкушение на небцето наистина!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Аз добавям и белтъците разбити на сняг към крема, винаги има перфектен резултат.
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...