Топаник

Източник: Бон Апети
Дата: 28.05.2003
Топаник
 
Необходими продукти:
1/2 стар хляб
1 бучка сирене
2 с. л. олио
3-4 с. л. масло


Начин на приготвяне:
1
Топаник
Хлябът се начупва на парчета. В тенджера се загряват олиото и маслото и когато маслото се разтопи, се сипват парчетата хляб. Разбърква се добре.
2
Топаник 2
След това се натрошава сиренето, разбърква се и се запържва за кратко. Ястието се сваля от огъня и е готово за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


179 ДУШИ ОНЛАЙН
raq01 се регистрира в сайта.
Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: