Какаов бисквит с малини
Лора и Стоян
6 белтъка 200 мл сладкарска сметана 50 г глюкоза 120 г краве масло 150 г захар 250 г чист шоколад 5 белтъка 30-40 г пудра захар 30 г какао 160 г захар 100 мл вода |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...