Маджунена каша

Дата: 25.09.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г маджун (петмез)
5-6 с. л. брашно
5-6 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Маджунена кашаМаджунът се разтваря в 1 л топла вода.
2
Маджунена каша 2Брашното се запържва в олиото до златисто, като се разбърква.
3
Маджунена каша 3След като брашнената смес се охлади, в нея се налива маджуненият разтвор.
4
Маджунена каша 4Кашата се връща на огъня и се бърка, докато сместа започне да се отделя от стените на съда.
5
Маджунена каша 5Десертът се сипва в подходяща чиния и повърхността му се оформя с помощта на нож. Сервира се охладен.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


217 ДУШИ ОНЛАЙН
Ralitsa Dimitrova коментира рецептата Боровинкови мъфини
Mandarina Brauswetter коментира рецептата Славянски гювеч
Цеца Бачовска се регистрира в сайта.
didi_86 се регистрира в сайта.
Катя Ванкова се регистрира в сайта.
Савелин се регистрира в сайта.
doseva6 коментира рецептата Печено зеле с ориз и сливи
doseva6 коментира рецептата Крем "Ванилия"
doseva6 коментира рецептата Копривена чорба с орехи
Mariyana Petrova коментира рецептата Кюфтета с ориз на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта