Кръмбъл
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2017 Стана много вкусна. За мен беше предизвикателство разточването на тестото, но в крайна сметка го прехвърлих на части в тавичката. Може би е добра идея да се разточи в/у хартия за печене.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2017 изглежда доста необичайна, а и имах останала извара - да видим какво ще излезе накрая!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...