Тортиля ала мама

Дата: 26.03.2018
Източник: Bilqna Vladimirova Vladova
ТИТЛА: Хоби готвач
Тортиля ала мама
 
Необходими продукти:
1 кг картофи
1 връзка пресен лук
6-7 яйца
200 г сирене
200 г кашкавал
бекон (по желание)
черен пипер
хималайска сол
олио
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват и се сваряват. Отцеждат се от водата и се нарязват на дребно. Да не се горещи.
2
Слагат се наситненият лук и подправките, сиренето се намачква, а кашкавалът се настъргва. Ако се слага бекон се нарязва на много ситно.
3
Сместа се обърква много внимателно. В отделна купа се разбиват яйцата и се изливат към картофената смес.


4
Сместа се изсипва в намазнен, дълбок, силно загрят тиган с незалепващо покритие и се оформя с дървена лъжица.


5
Пече се около 5 минути. Обръща се с помощта на голяма чиния и се връща в тигана, за да се запече и от другата страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


121 ДУШИ ОНЛАЙН
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта