Хамбургери с кисели краставички
Лора и Стоян
![]() |
3 ч. ч. брашно 2 ч. ч. вода 1 петел (пиле) 2 червени сухи чушки 1/4 глава лук 1 с. л. червен пипер 1 ч. ч. олио 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...