Царевичен миш-маш

Източник: Бон Апети
Дата: 09.09.2004
Царевичен миш-маш
 
Необходими продукти:
4 яйца
200 г сирене
1 глава лук
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 едър домат (100-150 г)
300 г стерилизирана царевица
4-5 стръка магданоз
6 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Царевичен миш-маш
Лукът се нарязва наситно и се запържва за 4-5 минути в предварително загрятото олио. Чушките се почистват от семето и се нарязват на ивици. Слагат се при зачервения лук и се запържват на силен огън около 2-3 минути.
2
Царевичен миш-маш 2
Добавя се царевицата.
3
Царевичен миш-маш 3
Доматът се обелва, нарязва се наедро и се изсипва при другите зеленчуци. Задушава се под капак 10-15 минути на тих огън, подправя се с наситнения магданоз и солта. Разбърква се.
4
Царевичен миш-маш 4
Сиренето се натрошава при зеленчуците и се оставя да покъкри 1 минута.
5
Царевичен миш-маш 5
Добавят се яйцата. Разбърква се и се пържи на тих огън 1-2 минути, докато се сгъсти.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

25.01.2019
Миш-маша стана много вкусен.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


131 ДУШИ ОНЛАЙН
Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: