Лучен наан със сирене и салса от манго
Лора и Стоян
![]() |
2 ч. ч. фино смляно царевично брашно 1/2 ч. л. захар 1 ч. л. бакпулвер 1 ч. л. сода бикарбонат 1-2 печени червени чушки 3 стръка пресен лук 50-100 г кашкавал 100 г масло 2 яйца 1 1/2 ч. ч. кисело мляко 1 ч. ч. пшеничено брашно 1 ч. л. сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...