Царевична супа с рулца от раци

Източник: Бон Апети
Дата: 15.12.2004
Царевична супа с рулца от раци
 
Необходими продукти:
250 г царевица
1 опаковка рулца от раци (8 бр.)
2 стръка праз лук
2 кубчета гъбен бульон
2 колелца от пресен корен джинджифил (1/2 ч.л. млян)
1 кафена чаша фиде
1 с. л. нишесте
2 с. л. оцет
2 с. л. захар


Начин на приготвяне:
1
Царевична супа с рулца от раци
Празът се нарязва на парчета, залива се със студена вода, прибавят се кубчетата бульон. Оставя се на котлона да кипне.
2
Царевична супа с рулца от раци 2
Прибавят се нарязаните рулца от раци, царевицата, фидето, вари се 4-5 минути и се поставя предварително накиснатото в 3-4 с. л. вода нишесте. Добавят се оцетът и захарта и се вари до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
vem89 коментира рецептата Фъч
sisi_ml се регистрира в сайта.
Elya Ahmed се регистрира в сайта.
Luba Ivanova коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: