Супа от леща с манатарки
Лора и Стоян
![]() |
500-800 г тиква тип 1 ч. л. къри 180-200 г крем сирене черен пипер на вкус 1/2 ч. л. сол 3-4 с. л. зехтин 1-2 щипки индийско орехче 2 кубчета бульон 4 стръка пресен лук 150 мл прясно мляко черен пипер и сол на вкус |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...