Царска риба

Дата: 22.04.2003
Източник: Бон Апети
Царска риба
 
Необходими продукти:
1 пъстърва (300-350 г)
50 г сол
30 г краве масло
1 малък морков
1 глава лук
корени от 1 връзка магданоз
корени от 1 глава целина
 

Начин на приготвяне:
1
Царска рибаЛукът се обелва и се разрязва на две, морковът се нарязва по дължина. Запичат се на котлон или сух тиган. В тенджера се кипват 1 1/2 л вода, слагат се запечените зеленчуци, нарязаните корени от магданоз и целина и се посолява.
2
Царска риба 2Пъстървата се почиства и се поставя цяла в бульона. Вари се до готовност, след което се изважда и се слага в порционна чиния.
3
Царска риба 3Маслото се запържва за кратко и с него се полива пъстървата. Сервира се с резени лимон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


562 ДУШИ ОНЛАЙН
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
Aleksandra Voinova се регистрира в сайта.
Eli Vitanova се регистрира в сайта.
Monika Vasileva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova се регистрира в сайта.
Михаела коментира рецептата Пита с праз и сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта