Туз да леврек

Лаврак в сол
Източник: Бон Апети
Дата: 31.05.2004
Туз да леврек
 
Необходими продукти:
1 лаврак (1 кг)
4 кг сол
1 дафинов лист
4–5 мариновани печурки
2–3 скилидки чесън


Начин на приготвяне:
1
Туз да леврек
Солта се смесва с малко вода, така че да се получи гъст разтвор.
2
Туз да леврек 2
Във вътрешността на рибата се слагат гъбите, чесънът и дафиновият лист.
3
Туз да леврек 3
Напълнената риба се поставя върху разстланата сол и започва да се покрива постепенно с дебел равномерен слой сол.
4
Туз да леврек 4
Запечатанaта със сол риба се пече 25 минути в предварително загрята фурна при температура 180 градуса, след което се почиства от солта и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Гоголова се регистрира в сайта.
Велина Василева коментира рецептата Кибе в бял сос
Margarita Ruslanova коментира рецептата Сусамови хлебчета
Мира се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Доматена супа с булгур
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: