Макарони на фурна по малтийски
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2015 Приготвих преди няколко месеца тази пита и ме получи много хубаво, но като ловец реших да използвам (проверено и чисто от зарази и болести) месо от диво прасе, което предварително сварих за кратко, преди да го запържа, и което придаде своя по интересен и силен аромат на ястието! :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...