Ябълков кръмбъл

Дата: 14.09.2017
ТИТЛА: Експериментатор
Ябълков кръмбъл
 
Необходими продукти:
за основата:
1 ч. ч. захар
1 с. л. брашно
1 с. л. канела
1 кг ябълки
за маслените трохи:
125 г краве масло
1 ч. ч. мюсли
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. брашно
1 ч. л. бакпулвер
 

Начин на приготвяне:
1
Ябълките се обелват, почистват се от семките и дръжките и се нарязват на кубчета. Всички продукти за основата се разбъркват добре. Сместа се изсипва в тавичка, така че добре да покрие дъното.
2
Маслото се разтопява. Всички съставки за хрупкавите
маслени трохи се сипват в купа (в посочената последователност). Сместа се разпределя върху ябълковата основа.
3
Десертът се пече около 45 минути в предварително загрята на 180–200 градуса фурна.


Съвети:
Когато коричката стане златиста и хрупкава, вашият ябълков кръмбъл е готов.
Може да го поднесете с разбита сметана или топка ванилов сладолед.
Ако ябълките са много сладки, може да намалите
количеството на захарта.

Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

06.03.2018
Страхотно изглежда ! Браво Михаела ! Радвам се, че Ви е харесала моята рецепта !
1.
Изпрати
лично съобщение

01.03.2018
Вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


112 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Iankova се регистрира в сайта.
Teodora Hristova се регистрира в сайта.
Daniela Dimitrova се регистрира в сайта.
Михаела коментира рецептата Мусака
Михаела се регистрира в сайта.
Милена коментира рецептата Пастицио с пилешко
Kristina Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта