Ябълков кръмбъл

Дата: 14.09.2017
ТИТЛА: Експериментатор
Ябълков кръмбъл
 
Необходими продукти:
за основата:
1 ч. ч. захар
1 с. л. брашно
1 с. л. канела
1 кг ябълки
за маслените трохи:
125 г краве масло
1 ч. ч. мюсли
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. брашно
1 ч. л. бакпулвер
 

Начин на приготвяне:
1
Ябълките се обелват, почистват се от семките и дръжките и се нарязват на кубчета. Всички продукти за основата се разбъркват добре. Сместа се изсипва в тавичка, така че добре да покрие дъното.
2
Маслото се разтопява. Всички съставки за хрупкавите
маслени трохи се сипват в купа (в посочената последователност). Сместа се разпределя върху ябълковата основа.
3
Десертът се пече около 45 минути в предварително загрята на 180–200 градуса фурна.


Съвети:
Когато коричката стане златиста и хрупкава, вашият ябълков кръмбъл е готов.
Може да го поднесете с разбита сметана или топка ванилов сладолед.
Ако ябълките са много сладки, може да намалите
количеството на захарта.

Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

06.03.2018
Страхотно изглежда ! Браво Михаела ! Радвам се, че Ви е харесала моята рецепта !
1.
Изпрати
лично съобщение

01.03.2018
Вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Алевтина Сысуева се регистрира в сайта.
slaitoni се регистрира в сайта.
Mariqn Xristov се регистрира в сайта.
Цветелина Сребрева се регистрира в сайта.
Noelle Lim се регистрира в сайта.
Elka Spiridonova коментира рецептата Паста с пушена сьомга
Венциела Миринска се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Спагети \"Болонезе\"
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта