Пълнен калмар с ризото и морски дарове
Нашите кулинари





| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.02.2022 Хубава идея за наденица и грах. Не ми беше хрумвала. Запържих най-напред наденицата, която след това извадих, за да може основата с лук и моркови да се овкуси още по-добре в мазнината на наденицата. Доста ароматно ядене.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 02.11.2021 Вкусно, не ми беше хрумвало да го направя с наденица, благодаря за идеята!
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2013 Страхотна идея. Досега бях готвила само с пилешко или свинско, но и с наденица е доста вкусно.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2014 Рецептата е супер много добре се получи
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...