Яйчен пастет

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Яйчен пастет
 
Необходими продукти:
1 яйце
25 г краве масло
чубрица и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свареното яйце се реже наполовина и се отделя жълтъкът.
2
Маслото се оставя да омекне, след което се разбива добре с помощта на вилица. Към него се добавят настърганият жълтък, солта и чубрицата и се разбърква.
3
Белтъците се пълнят със сместа и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

18.11.2016
Закусчица за възрастни!
1.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2016
Замених чубрицата с шарена сол и се получи страхотно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


172 ДУШИ ОНЛАЙН
Даниел Банчев коментира рецептата Бяла пилешка супа
Plamena Valyanova коментира рецептата Чийзкейк „Шварцвалд“
Жени се регистрира в сайта.
Anton Antonov се регистрира в сайта.
Maria Trencheva се регистрира в сайта.
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта