Яйчен пастет

Хранене надетето от 1 до 3 години
Източник: Бон Апети
Дата: 30.09.2015
Яйчен пастет
 
Необходими продукти:
1 яйце
25 г краве масло
чубрица и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Свареното яйце се реже наполовина и се отделя жълтъкът.
2
Маслото се оставя да омекне, след което се разбива добре с помощта на вилица. Към него се добавят настърганият жълтък, солта и чубрицата и се разбърква.
3
Белтъците се пълнят със сместа и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

18.11.2016
Закусчица за възрастни!
1.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2016
Замених чубрицата с шарена сол и се получи страхотно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: