Яйчен пастет

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Яйчен пастет
 
Необходими продукти:
1 яйце
25 г краве масло
чубрица и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свареното яйце се реже наполовина и се отделя жълтъкът.
2
Маслото се оставя да омекне, след което се разбива добре с помощта на вилица. Към него се добавят настърганият жълтък, солта и чубрицата и се разбърква.
3
Белтъците се пълнят със сместа и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

18.11.2016
Закусчица за възрастни!
1.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2016
Замених чубрицата с шарена сол и се получи страхотно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта