Яйчен пастет

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Яйчен пастет
 
Необходими продукти:
1 яйце
25 г краве масло
чубрица и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свареното яйце се реже наполовина и се отделя жълтъкът.
2
Маслото се оставя да омекне, след което се разбива добре с помощта на вилица. Към него се добавят настърганият жълтък, солта и чубрицата и се разбърква.
3
Белтъците се пълнят със сместа и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

18.11.2016
Закусчица за възрастни!
1.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2016
Замених чубрицата с шарена сол и се получи страхотно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония коментира рецептата Паста „Пица”
Daniela Petkova се регистрира в сайта.
Ралица Цонкова се регистрира в сайта.
Rennie Spassova се регистрира в сайта.
Teodora Todorova се регистрира в сайта.
Julia Dimitrova се регистрира в сайта.
Mariq Ivancheva се регистрира в сайта.
пламен се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта