Лютика със сушени чушки и картофи
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2018 Много вкусно стана. Прибавих и къри, тъй като вкъщи обожаваме :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2017 Пюрето става течно, ако се ползват пресни картофи (от египетските). При варенето поемат твърде много вода. Аз ползвах стари картофи, като увеличих малко грамажа им и пюрето стана отлично. Пушеният кашкавал придаде специфичен вкус, който много ми допадна.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2017 Силвия, нормално е, при печене малко да увеличат размера си, но ако са се разлели прекалено много, има вероятност, пюрето да е било по-течно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 много вкусни станаха, обаче при печенето малко се разляха.Незнам защо?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2017 Много вкусни гнезда. Правя ги вече 2 път.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...