Запечено сирене с мед и орехи

Дата: 11.06.2015
Източник: Меги
ТИТЛА: Чирак
Запечено сирене с мед и орехи
 
Необходими продукти:
4 к. ч. мед
4 с. л. орехови ядки
400 г краве сирене
 

Начин на приготвяне:
1
Сиренето се нарязва на 4 плочки. Сиренето може и да не е краве, а овче (зависи от предпочитанията), но трябва да е по-твърдичко и не много солено.
2
В тефлоново тиганче или на плоча (кой каквото има) запичате сиренето от двете страни - без мазнина.
3
Поръсвате всяка плочка с обилно количество орехи и мед.


Съвет:
Сиренето, приготвено по този начин, върви идеално в комбинация с бяло вино или розе.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта