Запечено сирене с мед и орехи

Източник: Меги
ТИТЛА: Чирак
Дата: 11.06.2015
Запечено сирене с мед и орехи
 
Необходими продукти:
4 к. ч. мед
4 с. л. орехови ядки
400 г краве сирене


Начин на приготвяне:
1
Сиренето се нарязва на 4 плочки. Сиренето може и да не е краве, а овче (зависи от предпочитанията), но трябва да е по-твърдичко и не много солено.
2
В тефлоново тиганче или на плоча (кой каквото има) запичате сиренето от двете страни - без мазнина.
3
Поръсвате всяка плочка с обилно количество орехи и мед.


Съвет:
Сиренето, приготвено по този начин, върви идеално в комбинация с бяло вино или розе.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


140 ДУШИ ОНЛАЙН
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
vem89 коментира рецептата Фъч
sisi_ml се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: