Запечено сирене с мед и орехи

Дата: 11.06.2015
Източник: Меги
ТИТЛА: Чирак
Запечено сирене с мед и орехи
 
Необходими продукти:
4 к. ч. мед
4 с. л. орехови ядки
400 г краве сирене
 

Начин на приготвяне:
1
Сиренето се нарязва на 4 плочки. Сиренето може и да не е краве, а овче (зависи от предпочитанията), но трябва да е по-твърдичко и не много солено.
2
В тефлоново тиганче или на плоча (кой каквото има) запичате сиренето от двете страни - без мазнина.
3
Поръсвате всяка плочка с обилно количество орехи и мед.


Съвет:
Сиренето, приготвено по този начин, върви идеално в комбинация с бяло вино или розе.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


229 ДУШИ ОНЛАЙН
Десислава публикува рецептата Хлебна пица
Mariyana Ivanova се регистрира в сайта.
Теди В. се регистрира в сайта.
Diana Rafailova се регистрира в сайта.
Niki Jeleva се регистрира в сайта.
Д. Йорданова се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Кейк с ананас и кокос
Анна коментира рецептата Пиле в сладко-кисел сос
Penka Ivanova се регистрира в сайта.
Didi Denina се регистрира в сайта.
Svetlana Strahilova се регистрира в сайта.
Влада се регистрира в сайта.
Хюлие Мустафа се регистрира в сайта.
Radmila Ivanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта