Студена лятна супа с тиквички и кисело мляко
Лора и Стоян
филетата на 1 пъстърва 1 щипка куркума 2 дафинови листа 2 клонки целина 10 листа пресен девесил 15 зърна черен пипер 1 морков 1 глава лук 200 мл бяло вино главите и костите от 4 пъстърви черен пипер на вкус 1 лимон 1 тиквичка 30 г масло 100 г печурки 2-3 с. л. зехтин |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...