Сконс с наденица
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2020 Станаха добре,но на мен лично ми липсваше сирене и ги пекох повече. Следващият път ще се коригирам
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2019 Бива
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2016 Супер са! Стават бързо и лесно! А и най-вече вкусно!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2015 Стават и за малки деца, ако изключим от рецептата ядките и острите подправки.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2015 Бързо, лесно и много вкусно!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...