Пай с наденица и лук
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2024 Станаха много вкусни и най-вече различни след традиционните зелеви манджи цяла зима
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 Правила съм ги вече 2 пъти. Стават разкошни. Последният път даже не сложих бекон, но пак стана супер. Пробвайте!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2014 Охлювчетата станаха много вкусни. Семейството ми много ги хареса :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.08.2013 Разчупете традицията на кисело зеле със свинско и зелеви сарми с тази изтънчена и лесна рецепта. Не се плашете от точенето. Спазвате ли количествата тестото само ще стане.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...