Салата от сирена и сушени плодове
Лора и Стоян
![]() |
100 г карфиол 3 с. л. захар 1 с. л. морска сол 100 мл оцет 5 г желатин 4–5 зърна бахар 4–5 зърна черен пипер 4 скилидки чесън 100 г глава целина зехтин за украса няколко капки редуциран балсамов оцет 1 връзка магданоз 100 г тиквички 100 г моркови 100 г броколи 2 аспирина (стрити на прах) |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...