Бакалска мазурка

Дата: 29.09.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г белени бадеми
100 г стафиди
100 г белени лешници
100 г сушени смокини
100 г захар
3 яйца
масло за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Бакалска мазуркаБадемите се смилат и се смесват с накълцаните лешници и смокини.
2
Бакалска мазурка 2Слагат се стафидите и се разбърква.
3
Бакалска мазурка 3Добавят се жълтъците от яйцата и захарта.
4
Бакалска мазурка 4Разбърква се и постепенно се сипват разбитите на сняг белтъци.
5
Бакалска мазурка 5Сместа се разпределя в намазани с масло форми за крем карамел.
6
Бакалска мазурка 6Пече се 20-25 минути на 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

17.12.2014
Уникално вкусни стават!! Само че моите не придобиха същата форма.
2.
Изпрати
лично съобщение

22.01.2015
Мария, сладкишът се пече на долен реотан.
1.
Изпрати
лично съобщение

29.09.2014
На горен и долен реотан ли се пече ?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта