Банички със сирене на тиган

Дата: 19.07.2015
Източник: Румен
ТИТЛА: Експериментатор
Банички със сирене на тиганБанички със сирене на тиган
 
Необходими продукти:
2 яйца
1/2 кофичка кисело мляко
3-4 с. л. олио
500 г брашно
мая
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват и към тях се привабя разтворената мая.
2
Добавят се киселото мляко и олиото.
3
Разбърква се, прибавя се брашно и се замесва еластично тесто, което се оставя да втаса.
4
След това от тестото се оформят малки топчици и към всяка се добавя сирене.
5
Разточват се с дебелина от 0,5 см и се пекат в намазнен тиган.




Съвет:
Готовите банички се намазват с масло от едната страна, а от другата - с подсолена вода.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта