Кейк с череши по рецепта на Фиона Кейрнс
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Маслото за тестото приемаме, че е 80 г.:)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 НАИСТИНА СТАНА СТРАХОТЕН
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Можете ли да ми уточните количеството на маслото в грамове, защото така имах малки затруднения - тестото стана много меко, добавях още масло и брашно на око и много трудно го прехвурлих в тавичката. Иначе на вкус стана НЕВЕРОЯТЕН кейк! :)))
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...