Бери сорбе

Дата: 13.07.2010
Източник: Бон Апети
Бери сорбе
 
Необходими продукти:
50 г захар
по 270 г плодове малини, боровинки, ягоди
плодове на вкус и шоколадов чипс за украса
270 г захар
 

Начин на приготвяне:
1
Захарта за сиропа се разтваря в 270 мл вода и се вари до сгъстяване. Оставя се да се охлади.
2
В кухненски робот се смилат плодовете и захарта. Получената смес се разбърква със захарния сироп и се налива в подходящ съд. Оставя се във фризер да се замрази.
3
От сорбето с помощта на лъжица се оформят топки, които се поднасят в подходящи чаши и се украсяват с резенчета плодове и шоколадов чипс.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


275 ДУШИ ОНЛАЙН
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта