Бомбар кебап

Дата: 24.09.2002
Източник: Бон Апети
Бомбар кебап
 
Необходими продукти:
1 кг свински дебели черва
1 ч. л. сол
1 ч. л. чубрица
5-6 с. л. олио
2-3 стръка магданоз
1 домат
1 глава лук
2 свински сърца
150 г булгур
200 г стерилизирани гъби
250-300 г свински бут
2-3 щипки черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Бомбар кебапЛукът и бутът се нарязват на дребни късчета и се запържват в загрято олио. Месото се задушава под капак, докато образувалият се месен сок се изпари напълно.
2
Бомбар кебап 2Доматът се нарязва на кубчета и се слага при месото. Прибавят се гъби и булгур и се подправя със сол, чубрица и черен пипер. Разбърква се.
3
Бомбар кебап 3Сърцата се заливат със студена вода и се варят до готовност. След като се охладят, се нарязват надребно и се слагат при месото. Червата се пълнят с получената смес, слагат се в глинен гювеч, заливат се с малко олио и топла вода и се пекат на 180-200 градуса до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


145 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта