Дует „Гаспачо“

Дата: 29.04.2010
Източник: Бон Апети
Дует „Гаспачо“
 
Необходими продукти:
600 г домати
1 стрък рукула (магданоз)
10 капки сос „Табаско“
4 с. л. заквасена сметана
сол и черен пипер на вкус
1 зелена чушка (голяма)
2 краставици (400 г)
сол и черен пипер на вкус
1/2 глава лук (малка)
1 червена чушка (голяма)
1 с. л. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Дует „Гаспачо“Доматите, червената чушка и половината от лука се пасират и овкусяват със сол и черен пипер.
2
Дует „Гаспачо“ 2Зелената чушка с краставиците и останалия лук се пасират и овкусяват със сол и черен пипер.
3
Дует „Гаспачо“ 3В едната част на чиния за сервиране се слага от червената супа, а в другата част – от зелената.
4
Дует „Гаспачо“ 4Гарнира се със заквасена сметана и се поръсва със зехтин. Накрая се овкусява с „Табаско“ и се украсява с листа рукула или магданоз.

 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта