Ел маринара

Дата: 03.06.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г филе от калкан
1/2 ч. л. рибен бульон
1 непълна с. л. доматено пюре
1 с. л. бяло вино
1 скилидка чесън
1 стрък пресен лук
50 мл зехтин за пържене
2 миди
2 тигрови скариди
1/2 ч. л. пилешки бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Ел маринараФилето се набрашнява от двете страни и се пържи в нагорещения зехтин. Когато филетата се обърнат от другата страна, се добавят скаридите.
2
Ел маринара 2В чиста мазнина се приготвя сосът, като постепенно се поставят лукът (нарязан наситно) и останалите изброени продукти. Запържват се за кратко. Добавят се калканът, скаридите и мидите.
3
Ел маринара 3Сервира се, като калканът се поставя в центъра на порционна чиния, отстрани се слагат скаридите и мидите.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


267 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта