Фусили с песто от тиква

Дата: 22.12.2008
Източник: Бон Апети
Фусили с песто от тиква
 
Необходими продукти:
500 г паста (фусили "Трикольоре")
100-150 мл зехтин (1 ч. ч.)
150 г козе сирене
100 г тиквено семе
50 г сирене "Пармезан"
10-12 листа пресен босилек (1 ч. л. сух босилек)
10-12 стръка магданоз
2 скилидки чесън
зехтин за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Фусили с песто от тикваТиквеното семе се запържва в загрят зехтин.
2
Фусили с песто от тиква 2Добавя се нарязаният надребно чесън.
3
Фусили с песто от тиква 3Фусилите се сваряват в 5 л кипнала подсолена вода.
4
Фусили с песто от тиква 4Запърженото тиквено семе се слага в блендер със зехтина, настърганото козе сирене и настъргано сирене "Пармезан".
5
Фусили с песто от тиква 5Добавят се пресен босилек и 10 стръка магданоз и се пасира.
6
Фусили с песто от тиква 6Сварената паста се отцежда и се сервира с полученото песто, люспи сирене "Пармезан", тиквено семе и листа пресен босилек.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта