Гювеч с телешко

Дата: 01.12.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг телешко месо
1 ч. л. червен пипер
1/2 буркан стерилизирани домати
2 патладжана
3 глави лук
200 г замразен грах
200 г замразена бамя
200 г замразен зелен фасул
1/2 кг картофи
1 ч. л. сух магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Гювеч с телешкоКартофите и патладжаните се обелват, измиват се и се нарязват на кубчета. Поставят се в дълбока тенджера заедно с нарязаното на едри късове месо, нарязания лук, граха, зеления фасул и бамята.
2
Гювеч с телешко 2Доматите се пасират и се сипват при останалите продукти.
3
Гювеч с телешко 3Ястието се овкусява с подправките, залива се с 200 мл вода и се задушава 2 часа на умерено загрят котлон, под капак. (Ако се използва глинен съд, се пече 3 часа в умерено загрята фурна.)
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта