Канарска чорба с ребърца

Дата: 29.12.2008
Източник: Бон Апети
Канарска чорба с ребърца
 
Необходими продукти:
500 г свински гърди
1 1/2 ч. л. сол
1 с. л. риган
2-3 с. л. зехтин
1/4 връзка магданоз
1 чаша царевица
1 глава лук
1 домат
2 моркова
3 скилидки чесън
100-150 г зелен фасул
200 г нахут
250-300 г тиква
бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Канарска чорба с ребърцаНахутът се накисва в купичка с вода 1-2 часа. Свинските гърди се нарязват на кубчета и се запържват в загрят зехтин.
2
Канарска чорба с ребърца 2Добавят се нарязаните наедро лук и моркови.
3
Канарска чорба с ребърца 3Разбърква се, поръсва се със сол и се сипва малко вряла вода.
4
Канарска чорба с ребърца 4Нахутът се отцежда от водата и се слага в супата. Налива се още вряла вода и се вари под капак 10-15 минути.
5
Канарска чорба с ребърца 5Тиквата се обелва и се нарязва на кубчета.
6
Канарска чорба с ребърца 6Зеленият фасул се нарязва наедро.
7
Канарска чорба с ребърца 7Чесънът се пасира с магданоза, като се добавя и почистеният домат.
8
Канарска чорба с ребърца 8Пюрето се овкусява с риган и бял пипер.
9
Канарска чорба с ребърца 9Фасулът, царевицата, тиквата и пюрираната смес се слагат в супата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


151 ДУШИ ОНЛАЙН
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта