Крем супа с пилешко месо
Лора и Стоян
![]() |
1 ципура сол и черен пипер на вкус 1 резен лимон за гарниране 2 с. л. морска сол 2 с. л. зехтин 30-40 мл бяло вино 2 дафинови листа 2 стръка целина 1 глава лук 2 домата 3-4 скилидки чесън 4-5 калмара 200 г замразени мидени ядки 1 лаврак магданоз за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...