Канарска чорба с ребърца

Дата: 29.12.2008
Източник: Бон Апети
Канарска чорба с ребърца
 
Необходими продукти:
500 г свински гърди
1 1/2 ч. л. сол
1 с. л. риган
2-3 с. л. зехтин
1/4 връзка магданоз
1 чаша царевица
1 глава лук
1 домат
2 моркова
3 скилидки чесън
100-150 г зелен фасул
200 г нахут
250-300 г тиква
бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Канарска чорба с ребърцаНахутът се накисва в купичка с вода 1-2 часа. Свинските гърди се нарязват на кубчета и се запържват в загрят зехтин.
2
Канарска чорба с ребърца 2Добавят се нарязаните наедро лук и моркови.
3
Канарска чорба с ребърца 3Разбърква се, поръсва се със сол и се сипва малко вряла вода.
4
Канарска чорба с ребърца 4Нахутът се отцежда от водата и се слага в супата. Налива се още вряла вода и се вари под капак 10-15 минути.
5
Канарска чорба с ребърца 5Тиквата се обелва и се нарязва на кубчета.
6
Канарска чорба с ребърца 6Зеленият фасул се нарязва наедро.
7
Канарска чорба с ребърца 7Чесънът се пасира с магданоза, като се добавя и почистеният домат.
8
Канарска чорба с ребърца 8Пюрето се овкусява с риган и бял пипер.
9
Канарска чорба с ребърца 9Фасулът, царевицата, тиквата и пюрираната смес се слагат в супата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта